Mandag-Fredag 07:00-17:00

Døre & Vinduer

Kontakt os i dag for tømrerarbejde i Hundested, vi dækker hele Nordsjælland og København

DØRE OG VINDUER

Står din bolig og trænger til nye døre og vinduer? Så kontakt Rosendal Tømrer Entreprise ApS, for et uforpligtende tilbud. Vi har stor erfaring med døre og vindues udskiftninger i alle størrelser. Vi kommer ud er behjælpelige med rådgivning omkring valg af vinduer, samt opmåling og bestilling af alle elementer. Udfyld formularen allerede i dag, og bliv ringet op!

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

$

DERFOR SKAL DU VÆLGE Rosendal Tømrer Entreprise ApS:

Medlem af Dansk Håndværk

"

DERFOR SKAL DU VÆLGE Rosendal Tømrer Entreprise ApS:

Medlem af Dansk Håndværk

KVALITET

Yderst kvalitetsbevidste med fokus på vores håndværk.

Åben kommunikation

Løbende kommunikation igennem hele byggeprocessen.

Tilbud der holder

Få et uforpligtende tilbud du kan stole på.