Mandag-Fredag 07:00-17:00

Terrasse

Kontakt os i dag for tømrerarbejde i Hundested, vi dækker hele Nordsjælland og København

TERRASSE

Terrassen er et af de steder vi tilbringer det meste af sommeren, og den skal derfor være i orden. Er din terrasse blevet kedelig at se på? Trænger den til at blive skiftet ud, eller har man derimod valgt at ville få anlagt en helt ny? Så kontakt Rosendal Tømrer Entreprise ApS og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper med evt. materialevalg, opmåling samt ideer til at få den flotteste terrasse. Vi stræber altid efter den bedste løsning til netop dig.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

$

DERFOR SKAL DU VÆLGE Rosendal Tømrer Entreprise ApS:

Medlem af Dansk Håndværk

"

DERFOR SKAL DU VÆLGE Rosendal Tømrer Entreprise ApS:

Medlem af Dansk Håndværk

KVALITET

Yderst kvalitetsbevidste med fokus på vores håndværk.

Åben kommunikation

Løbende kommunikation igennem hele byggeprocessen.

Tilbud der holder

Få et uforpligtende tilbud du kan stole på.